demo

A 2022-os év alapvető feladataként – technikai értelemben - honlapunk további fenntartását, frissítését; míg szervezetileg a hasonló tevékenységet végző civil szervezetekkel való együttműködés erősítését tűztük ki. Keressük a módját moldvában tanítók hatákony támogatásának.

Hasznos lenne önkéntest találnunk, aki mindenekelőtt a kapcsolódó hírek, információk weblapunkra történő feltöltésében segédkezne. Ezzel kapcsolatos jelentkezéseket itt Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Hasonlóan az elmúlt évekhez, szervezetünk továbbra is az önkéntes munkára kívánja alapozni tevékenységét, azaz tisztségviselőink, tagjaink semmilyen formában nem részesülnek pénzbeli vagy egyéb juttatásban, és fizetett alkalmazottal sem rendelkezünk.

Támogatóink

emet logo szinesemmi logo

Kapcsolat

Név: "Fiatalok a Moldvai Csángókért" Egyesülete    
Adószám: 18466584-1-14
Bankszámlaszám: 11998006-06368764-10000001
E-mail elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bejelentkezés/Regisztráció

Kiemelt hírek

2022-ben is számítunk adó 1% felajánlásokra

2022-ben is számítunk adó 1% felajánlásokra, működésünk és a 2022-es nyári tábor támogatása érdekében.

2016. vége. Márton Áron relief elkészítéséhez hozzájárulás

Mi is támogattuk Csoma Gergely munkáját: Márton Áron püspök relief.

2016 ősz A Megkötött idő" című könyv bemutató-sorozatára Erdélyben és Moldvában


2016. őszén került sor a Fekete Sas Kiadó gondozásában megjelent ". A könyvbemutató első állomása 2016. szept. 28-án
Csíkszeredán, a "Székelyföld" folyóirat szerkesztőségében volt. Az eseményről részletes beszámolót Péter Beáta írt „Aki látta még a hagyományos moldvai magyar világ utolsó felvillanásait" címmel.

Bővebben...: